Brīvdienās uz Lietuvu

Pārējā Eiropa | Nav komentāru

Vasara pamazām jau iet uz beigām, bet tomēr, gribas vēl izbaudīt pēdējās siltās vasaras dienas. Ir daudz skaistu vietu pie mums, Latvijā, kuras noteikti ir vērts apskatīt. Bet, šoreiz, gribu padalīties ar saviem brīvdienu plāniem, ar ceļojumu uz mūsu skaisto, kaimiņu zemi, Lietuvu. Mūsu ceļojums tiek plānots no Liepājas uz Klaipēdas pusi, padalīšos ar galamērķiem, kurus plānojam apskatīt.

Viens no pirmajiem apskates objektiem, kuru plānojam apmeklēt ir delfinārijs. Šovs noteikti būs interesants gan mazajiem, gan lielajiem. Atceros, ka pēdējo reizi delfinārijā biju ļoti daudz gadus atpakaļ, vēl pirms tā, rekonstrukcijas. Līdz augusta beigām šovs ir četras reizes dienā, plkst.: 11:30, 13:00, 15:00, 16:30, katru dienu, izņemtos pirmdienas. Biļetes iespējams iegādāties gan iepriekšpārdošanā internetā, gan tur pat uz vietas, biļešu kasēs. Biļešu cena 10.00 EUR pieaugušajiem un 5.00 EUR, bērniem, kas vecāki par četriem gadiem. Labprāt apmeklētu arī “Jūras muzeju”, bet diemžēl ,pēc pieejamās informācijas mājas lapā, šobrīd tas tiek rekonstruēts. Vairāk informāciju atradīsi šeit.

delfins

Ceļu plānojam turpināt ar prāmi atpakaļ uz Klaipēdu, kur tālāk esam ieplānojuši doties uz Dinozauru parku. Tā ir vieta, kur ne tikai ir iespēja apskatīt 40 reāla lieluma maurojošus dinozaurus, bet arī aplūkot rūķīšu pilsētiņu un apciemot mazos, pūkainos parka “audžubērnus” – trušus un kaziņas. Parks ir ļoti liels, tāpēc noteikti plānojam ieturēt maltīti , pie parka, restorānā. Meklējot plašāku vietu par šo atpūtas kompleksu, pozitīvs šķita fakts, ka parka apmeklējumam ir viena ieejas maksa, kura sniedz iespēju apmeklēt parkā visas esošās atrakcijas. Pieaugušajiem biļetes cena 9.00 EUR, bērniem no 2 gadu vecuma 8.00 EUR. Vairāk informācijas atradīsi šeit.

dino

Plānojam doties ceļojumā tikai uz vienu dienu. Laika trūkuma dēļ, plānojam apmeklēt tikai šīs, divas, apskates vietas, bet ja plāno doties ceļā uz vairākām dienām, noteikti iesaku apmeklēt Klaipēdas zooloģisko dārzu, kur tieši šobrīd ir iespējams redzēt, un pat apciemot mazos tīģerēnus. Šie ir mani brīvdienu plāni, bet kādi ir tavējie? 🙂