Lūk, kā Jūs varat nodrošināt patīkamus laikapstākļus ceļojuma laikā!

Pārējā Eiropa | Nav komentāru

Digitālā attīstība vairākās jomās ir svarīga daļa no Stena Line nākotnes stratēģijas. Tā ietver personalizētu komunikāciju, iespēju digitāli rezervēt biļetes un, izmantojot modernās tehnoloģijas, uzlabot un attīstīt iespējas, kā interesanti pavadīt laiku uz prāmja klāja.

“Mūsu klienti augstu novērtē iespēju izvēlēties laikapstākļus ceļojuma laikā, un ar mūsdienu virtuālās realitātes tehnoloģiju palīdzību mēs varam saviem klientiem šādu izvēli garantēti nodrošināt. Sākotnēji esam izstrādājuši trīs dažādas laikapstākļu veidus, taču drīzumā tādu būs vēl vairāk,” par jauno piedāvājumu stāsta Stena Line laikapstākļu eksperts Geils Veters (Gail Weathers).

Veicot rezervāciju mūsu mājaslapā, Jūs variet izvēlēties kā papildus pakalpojumu kādu no trīs dažādām laikapstākļu paketēm:

  • Vasara un saule
  • Viļņi un sālsūdens
  • Vējains laiks

 

Vasara un saule visa gada garumā

Šeit piedāvājam atpūtu jebkurā no mūsu brīnišķīgo galamērķu pludmalēm. Vasaras un saules pakete iekļauj pludmales krēsla un dvieļa nomu,  gaismas terapiju ar UV lampām, ar plūstošu viļņu un kaiju skaņām fonā, karstām smiltīm, kā arī virtuālās realitātes brillēm. Tikai neaizmirstiet aizsargkrēmu!

Viļņi un sālsūdens – ūdens atrakciju cienītājiem

Tiem, kuriem patīk ūdenssports un aktīva atpūta pie ūdens, piedāvājam amerikāņu kalniņus ūdenī ar trīs dažādām stipruma pakāpēm – vētra, orkāns  vai viesuļvētra. Paketē iekļauta krēsla un virtuālās realitātes briļļu noma mūsu 5D kinoteātrī, kas simulē vēja brāzmas, sālsūdens šļakatas un viļņu skaņas. Garantējam kņudēšanu vēderā. Paņemiet līdzi maiņas drēbes!

Vējains laiks – vēja tunelis pacels Jūs iespaidīgā augstumā

Arī šī laikapstākļu pakete būs piemērotāka aktīvās atpūtas cienītājiem. Vēja tunelis pacels jūs augstu debesīs un ļaus lidināties pāri jebkuram no mūsu galamērķiem. Arī vēja tunelim iespējams izvēlēties trīs dažādas stipruma pakāpes – vētru, orkānu vai viesuļvētru. Paketē iekļautas virtuālās realitātes brilles un drošības ekipējums, ko nodrošina plaši pazīstams tehnoloģiju uzņēmums Vācijā. Mēs koncentrējāmies uz to, lai vēja tuneļa sistēma būtu pietiekoši klusa, un tā netraucētu pasažierus, kā arī būtu videi draudzīga, tādējādi būtu saskaņā ar mūsu uzskatiem un mērķiem attiecībā uz ilgtspējīgu darbošanos.

Visas trīs laikapstākļu paketes maksā 199 zviedru kronas (SEK); cenā iekļautas virtuālās realitātes ekipējums un brilles, kā arī bezmaksas dzēriens prāmja bārā, kas pieskaņots izvēlētajai laikapstākļu paketei. Laikapstākļu paketes maiņa ceļojuma laikā izmaksās papildus 29 zviedru kronas (SEK). Tāpat arī stipruma pakāpes maiņa vai paaugstināta komforta ceļojums izmaksās papildus 29 zviedru kronas (SEK).

Kuru no laikapstākļu paketēm izvēlētos Jūs?

April, april! 🙂