Labākie peldbaseini un SPA kompleksi Stokholmā

Zviedrija | 1 komentārs

Kad ziemas prieki izbaudīti un rodas vēlme sevi palutināt ar ko mierīgāku, atpūta SPA kompleksā būs tieši tas, kas nepieciešams! Esam uzskaitījuši savus iecienītākos atpūtas kompleksus Zviedrijas galvaspilsētā.

1. “Eriksdalsbadet”

Valsts nacionālais peldēšanas centrs, kurā ir pieci dažādi peldbaseini, ieskaitot 50m garu baseinu. Kompleksā ir speciāla zona niršanai baseinā, ūdens atrakciju parks bērniem, vairāki

džakuzi (atsevišķi vīriešiem, sievietēm, kā arī kopējie) un pirtis. Jāpiebilst, ka brīvdienās te ir ļoti daudz apmeklētāju, tāpēc iesakām atpūtai nodoties darba dienās.

Indoor poolMājas lapa ar informāciju par atrašanās vietu, darba laikiem un ieejas maksu.

2. “Centralbadet”

Zviedrijas vispopulārākais iekštelpu peldbaseins, kurš gan ir dārgāks par citiem, bet ir to vērts. Tas uzcelts 1904. gadā Art Nouveau stilā, kas joprojām jūtams SPA kūrorta iekārtojumā un atmosfērā. Parastajā ieejas biļetē iekļauta piekļuve lielākajam peldbaseinam, termiskajam peldbaseinam un džakuzi. Ir iespēja izbaudīt pirts priekus, apmeklēt sporta zāli, piedalīties jogas vai meditācijas nodarbībās. Skaistuma procedūru pakalpojumi, peldēšanas un jogas nodarbības tiek piedāvātas par papildu samaksu.

pool Mājas lapa

3. “Farsta simhall”

Sporta kompleksa daļa pilsētas dienvidos, kurā ir 25m garš peldbaseins, piemērots garu distanču peldēšanai. Kompleksā iespējams atpūsties arī pirtī vai džakuzi. Ir padomāts arī par bērniem, pieejams peldbaseins peldētprasmes apgūšanai. Pirms dodies ceļā, pārbaudi kompleksa darba laikus, tie atšķiras dienu no dienas.

sauna Mājas lapa

4. “Liljeholmsbadet”

Atrodas gleznainā vietā, pie “Södermalm” salas. 16,7m garais peldbaseins tika uzbūvēts 1929. gadā. Šī vieta ir mierīga un klusa, piemērota netraucētām peldēm un atpūtai pirtī. Žēl tikai, ka darba laiki ir tik īsi. Interesanti ir tas, ka kompleksā ir dienas, kurās to atļauts apmeklēt tikai sievietēm, un dienas, kad netraucēti atpūsties aicināti vīrieši (atsevišķās dienās ieeja atļauta abiem dzimumu pārstāvjiem).

Hotel Mājas lapa

5. “Selma City Spa”, “Clarion Hotel”

Iespējams, visgreznākā peldvieta Stokholmā, no viesnīcas logiem paveras ar elpu aizraujoši skati pār pilsētu, bet piekļuve sildītajam jumta baseinam atļauta visu gadu. Te arī gada aukstajos mēnešos vari sildīties āra baseinā. Ieejas maksā ietilpst arī piekļuve viesnīcas sporta kompleksam, pirtij, kā arī saņemsi peldmēteli, dvieli, peldčības un cepuri drēgnajos laika periodos.

Htel Clarion Mājas lapa

Iedvesmu rakstam guvām thelocal.se mājas lapā. Atpūsties ir pelnījis katrs un mēs ceram, ka kāds no šiem piedāvājumiem sniegs iedvesmu lieliskām brīvdienām Zviedrijā. Nokļūt tur mēs palīdzēsim – stenaline.lv.