Kvalitatīva iepirkšanās jau kopš 1965.gada

Pārējā Eiropa | Nav komentāru

Jau kopš 1965. gada Stena Line vārds ir cieši saistīts ar kvalitatīvu iepirkšanos. Šajā gadā Stens Alans Olsons (Sten Allan Olsson) aizsāka maršrutu no Gēteborgas (Gothenburg) uz Frederikshavnu (Fredrikshamn).

Ceļojums uz Dāniju radīja iespēju uz klāja iegādāties beznodokļu preces. Dzērieni un konditorejas preces no atpazīstamiem kvalitātes zīmoliem bija iecienīti kā toreiz, tā arī mūsdienās.


Ņemot vērā, ka Stena Line no piegādātājiem iepērk milzīgu preču apjomu, mēs joprojām spējam nodrošināt pircējus ar “beznodokļu cenām”. Saskaņā ar pastāvošo mazumtirdzniecības tradīciju ceļojumu laikā dzērieni ir pildīti 1 l pudelēs (ierasto 750 ml vietā), kas izlietotajai naudas summai piešķir lielāku pievienoto vērtību. Izbaudiet oriģinālu preču iegādi par lieliskām cenām, kas pie mums ir tradīcija jau 52 gadus!

Labas ziņas! Tagad Bordershop veikals ir pieejams ne tikai Stena Line pasažieriem uz klāja, bet arī Ventspilī. Tas sniedz iespēju iegādāties saldumus, kā arī dažādus alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus ne tikai Ventspils iedzīvotājiem, bet arī Ventspils viesiem. Bordershop veikals piedāvā kvalitatīvus dzērienus no plaši pazīstamiem ražotājiem par pievilcīgām cenām.

Ieskaties Bordershop piedāvājumā šeit: http://www.stenaline.lv/bordershop