Kļūsti par EXTRA varoni

Uz klāja | Nav komentāru

Ar vien biežāk, dažādas kompānijas un veikalu tīkli, piedāvā savas lojalitātes programmas saviem klientiem. Laikam ejot, arī man maks ir piepildījies ar daudz dažādām šāda veida kartēm. Parasti, šo programmu piedāvājums ir ļoti līdzīgs, pērkot preci vai pakalpojumu saņemam kādu īpašu bonusu. Arī mēs, saviem klientiem piedāvājam, lojalitātes programmu EXTRA ,šoreiz, gribu jums pastāstīt par trīs Norvēģu puišiem, kuri ir šīs programmas dalībnieki.

Patiesībā, viņi ir ne tikai programmas dalībnieki, bet jau kā neatņemama sastāvdaļa prāmim “Stena Saga” ,kurš kursē maršrutā Fredrerishavna – Oslo. Ceļošana ar šo prāmi, šiem puišiem ir kā hobijs, kurš viņus vieno. Šajā maršrutā, viņi ceļo jau gadiem, viņus pazīst  visa kuģa apkalpe. Viņi izveidojuši speciālu grupu,  vietnē Facebook “Stena Sagas venner” (Stena Sagas draugi), kur gan ceļotāji, gan apkalpes locekļi var dalīties ar bildēm un iespaidiem par braucienu. Puiši pat pasūtījuši speciālus t-kreklus ar Stena Line logo tipu. Viņu optimisms un dzīves prieks priecē ne tikai kompānijas darbiniekus, bet arī pasažierus. Kurš gan varētu būt piemērotāks šai  “EXTRA superhero” (EXTRA supervaronis) programmai – kā šie trīs puiši?

Iespējams tu brīnīsies, kas tā par supervaroņu programmu?! Mums ir tik daudz jauku klientu, tāpēc ar šo programmu esam nolēmuši iepriecināt savus patstāvīgos klientus. Kā šiem puišiem gāja šajā īpašajā ceļojumā, skaties video:

Vienam tā ir  gleznošana, bet citam gluži pretēji, tās varētu būt aktīvs sporta veids, bet jebkurā gadījumā domāju, ka piekritīsi, ja teikšu, ka tas ļauj mums izrauties no ikdienas steigas, novirzīt domas no ikdienas pienākumiem un sniedz mums prieku. Varbūt arī tev vai kādam tev zināmam cilvēkam ir kāds neierast vai interesants hobijs. Padalies ar mums rakstot komentāru un varbūt tieši tu vai tavs draugs, būs nākošais “EXTRA superhero” programmas dalībnieks! 🙂