Palīdzēsim kopā!

Uz klāja | Nav komentāru

Jau kopš pagājušās ceturtdienas, 1. novembra Stena Line uzsāka plaša mēroga ziedojumu kampaņu, lai atbalstītu labdarības organizāciju Mercy Ships, kas kuģo apkārt pasaulei, sniedzot bezmaksas vitāli svarīgu medicīnisko aprūpi vietās, kur tas ir visvairāk nepieciešams. Novembrī klienti uz visiem 38 Stena Line kuģiem tiks aicināti iesaistīties labdarībā.

Šīs kampaņas laikā no 1. līdz 27. novembrim Stena Line klientiem tiks sniegta iespēja noapaļot savu uz kuģa veikto pirkumu summu un veikt ziedojumu labdarības organizācijai Mercy Ships.

„Mēs ticam, ka pirkumu summu noapaļošana labdarības nolūkos ir vienkāršs un efektīvs veids, kā mūsu klientiem palīdzēt sniegt ieguldījumu Mercy Ships iedvesmojošajā darbā. Pagājušajā gadā divu mēnešu ilgas kafijas kampaņas laikā mums izdevās savākt 123 734 Zviedrijas kronas (SEK), un šogad mēs ceram savākt vismaz tikpat lielu summu divreiz īsākā laikā,” pastāstīja Stena Line izpilddirektors Niclas Mårtensson.

Šī humanitārā nevalstiskā organizācija un Stena Line kļuva par partneriem 2017. gada februārī. Partnerības mērķis ir paaugstināt Mercy Ships informētību, palielināt Stena Line klientu un partneru interesi veikt ziedojumus, kā arī veicināt mūsu darbinieku iesaistīšanos brīvprātīgo darbā, lai viņi dalītos ar savām unikālajām tehniskajām un jūrniecības zināšanām.

„Labdarības organizācija Mercy Ships mums ir partneris, kurš apņēmies palīdzēt tiem cilvēkiem, kuriem tas ir visvairāk nepieciešams, un, tāpat kā mēs, saskata tās priekšrocības un pārmaiņu iespējamību, ko okeāns un kuģi sniedz kā darbavieta. Šī partnerība ir mūsu sociālās stabilitātes iniciatīvu svarīgākā daļa, jo tā sniedz aizraujošu iespēju iesaistīt mūsu darbiniekus, klientus un partnerus, lai palīdzētu panākt pozitīvas pārmaiņas. Tā ietver sevī arī mūsu pamatvērtību – rūpes,” atzina Niclas Mårtensson.

Šīs partnerības ietvaros Stena Line  ir arī sākusi pati savu brīvprātīgo apmācību programmu. Līdz šim divi Stena Line darbinieki ir strādājuši kā brīvprātīgie uz Mercy Ships hospitāļkuģa „Africa Mercy” Gvinejā, kur simtiem cilvēku, kad kuģis tur augustā ieradās, saņēma bezmaksas vitāli svarīgu medicīnisko aprūpi.

„Mēs lepojamies ar saviem darbiniekiem un pateicamies tiem, kuri ir izvēlējušies brīvprātīgo darbu Mercy Ships labā, daloties ar savām unikālajām tehniskajām un jūrniecības zināšanām. Viņi uz „Africa Mercy” klāja ir veikuši patiesu ieguldījumu, un viņu iesaistīšanās ir iedvesmojoša,” piebilda Niclas Mårtensson.

Mercy Ships arī ir apmierināta ar līdzšinējiem partnerības rezultātiem.

„Mēs esam ļoti gandarīti par šo partnerību, un pirkumu summu noapaļošanas kampaņa ir vēl viena radoša iniciatīva, ko Stena Line ir sākusi, lai palīdzētu aktivizēt Mercy Ships interesi un informētību, kā arī lai piesaistītu līdzekļus mūsu lielajam uzdevumam,” teica Mercy Ships Sweden valsts direktors Tomas Fransson.

Vienu mēnesi ilgā kampaņa noslēgsies otrdien, 27. novembrī. Datums, kas apzīmē šā gada ziedojumu vākšanas otrdienu (#GivingTuesday) — Melnajai piektdienai un Kiberpirmdienai līdzvērtīgu, tikai labdarības pasākumu, kad iepirkšanās vietā jūs tiekat aicināti veikt labdarības ziedojumu.

Lai saņemtu plašāku informāciju, lūdzam sazināties ar:

Jesper Waltersson, kompānijas Stena Line saziņai ar presi un plašsaziņas līdzekļiem vadītāju
+46 704 85 85 32, jesper.waltersson@stenaline.com

Tomas Fransson, Mercy Ships Sweden valsts direktors
+46 72 985 07 77, tomas.fransson@mercyships.org

Par Stena Line

Stena Line ir viena no Eiropas vadošajām prāmju kompānijām ar 38 kuģiem, kas veic 21 maršrutu Ziemeļeiropā. Stena Line ir svarīga Eiropas loģistikas tīkla sastāvdaļa un tā attīsta jaunus jauktus kravu pārvadājumu risinājumus, kombinējot dzelzceļa, ceļu un jūras pārvadājumus. Kompānijai Stena Line ar tās apjomīgajiem pasažieru pārvadājumiem Eiropā ir arī nozīmīga loma tūrisma jomā. Šī kompānija ir ģimenes uzņēmums, tas tika izveidots 1962. gadā, un tās galvenais birojs atrodas Gēteborgā. Plašāka informācija ir pieejama tīmekļa vietnē www.stenaline.com

Par Mercy Ships

Mercy Ships izmanto hospitāļkuģus, lai sniegtu bezmaksas pasaules līmeņa veselības aprūpes pakalpojumus, iespēju paplašināšanu un ilgspējīgu attīstību tiem cilvēkiem, kuriem tas nav pieejams jaunattīstības valstīs. Mercy Ships, kuru 1978. gadā izveidoja Don un Deyon Stephens, ir darbojusies vairāk nekā 70 valstīs, sniedzot pakalpojumus vairāk nekā 1,3 miljardu dolāru vērtībā, izārstējot vairāk nekā 2,5 miljonus cilvēku. Katru gadu Mercy Ships izdodas iesaistīt vidēji 1000 brīvprātīgo no 40 valstīm. Plašāka informācija ir pieejama tīmekļa vietnē www.mercyships.org

Par ziedojumu vākšanas otrdienu (#GivingTuesday)

#GivingTuesday ir pasaules mēroga diena, ko aktivizē sociālo mediju un sadarbības spēks un kas tiek atzīmēta nākamajā otrdienā pēc plaši pazīstamajiem Melnās piektdienas un Kiberpirmdienas iepirkšanās pasākumiem. Plašāka informācija ir pieejama tīmekļa vietnē https://www.givingtuesday.org/