Extra priekšrocības!

Zviedrija | Nav komentāru

Vai domā, ka esi pelnījis īpašas priekšrocības? Mums šķiet, ka esi! Sākot no šodienas, visi lojalitātes programmas Extra dalībnieki varēs izmantot īpašos piedāvājumus uz prāmja, tostarp veikalā, restorānos, bāros un kafejnīcās. Vēl neesi programmas Extra dalībnieks? Reģistrējies šeit! Papildinformāciju par mūsu jauno lojalitātes programmu un piedāvājumiem lasi šajā ierakstā.

1990. gadā mēs atvērām savu pirmo lojalitātes programmu, kuras nosaukums toreiz bija Regular. Sākotnējais mērķis bija izveidot lojalitātes programmu gados vecākām dāmām. Tomēr dzimumu proporcija ātri vien izlīdzinājās, un interesi sāka izrādīt pat jaunāki ceļotāji. Piecu gadu laikā lojalitātes programmā iestājās 17 000 dalībnieku.

Kopš tā laika dažas reizes ir mainījies gan mūsu lojalitātes programmas nosaukums, gan tajā iekļautās priekšrocības, līdz visbeidzot tā ir kļuvusi par lojalitātes programmu Extra. 2015. gadā, lojalitātes programma Extra tika pārveidota, lai tā būtu piemērota klientiem visa pasaulē. Ceļojot ar mūsu prāmjiem, varat izmantot šīs programmas sniegtās priekšrocības jebkurā maršrutā. Linda Rozendāle (Linda Rosendal) skaidro, ko jaunā Extra programma ietver:

“Uz mūsu prāmjiem, tostarp veikalā, restorānos, kafejnīcās un bāros, būs pieejami īpaši piedāvājumi, ko varēs izmantot tikai programmas Extra dalībnieki. Vairākas reizes gadā tiks ieviesti jauni piedāvājumi. Programmas Extra dalībniekiem pašlaik par izdevīgu cenu piedāvājam sieviešu smaržas CK Downtown, konfektes Toffifee un pat mūsu tradicionālo garneļu sviestmaizi. Tāpat kā iepriekš, par katru pirkumu saņemat punktus, kurus pēc tam varat izmantot turpmākajos braucienos!”

Izklausās interesanti? Nenokavē iespēju iestāties programmā Extra, lai pelnītu punktus no biļetēm un pirkumiem uz prāmja!

Šeit vari aplūkot jaunākos piedāvājumus lojalitātes programmas dalībniekiem, kā arī iestāties programmā Extra.

Laipnu lūdzam uz klāja!

Jaunāko informāciju par lojalitātes programmu EXTRA lasi mūsu blogā 😉