Rudens Zviedrijā

Zviedrija | Nav komentāru

Nemanot atnācis zelta rudens un izskatās, ka šogad tas būs ļoti krāšņs. Kāpēc gan neizbaudīt ko daba mums sniegusi un neiepriecināt sevi ar ceļojumu uz Zviedriju. Ieelpojam rudenīgo gaisu un sākam šo piedzīvojumu.

Ērts un īss pārbrauciens, komforts un gardas maltītes uz klāja, draudzīga un izpalīdzīga apkalpe – Stena Line centīsies, lai pavadītais laiks uz mūsu prāmjiem attaisnotu Jūsu cerības. Bet šoreiz parunāsim par iespējamiem ceļojuma mērķiem dodoties uz Zviedriju šajā rudenī.

Romantiķi noteikti labprātāk izbaudītu karstu tējas tasi omulīgā viesnīcas numuriņā ar skatu uz jūru, apmeklētu kādu izstādi vai mākslas galeriju. Dabas mīļotāji priecāsies par profesionāļu paraugdemonstrējumiem, kopīgi pavadot dienu makšķerējot. To visu un vēl vairāk varat paspēt izdarīt jau šajā rudenī.

Fishing in Sweden

Pēc jūras un mazo saliņu skatu apbrīnošanas, pēc vējainā brauciena ar Stena Line prāmi, silta krūze tējas noteikti ir tas, kas nepieciešams. To varat baudīt kādā no mūsu galamērķa pilsētas Nīnashamnas mājīgajām kafejnīcām ar skatu uz Zviedrijas neskarto dabu un klintīm. Vai arī, pirms došanās tālāk apskatīt pārējo Zviedriju, ir vērts apmesties kādā no Nīneshamnas viesnīcām, un uzkavēties šajā gleznainajā pilsētiņa vēl pāris dienas. Viesnīcu rezervācijas iespējams veikt mājas lapā www.visitnynashamn.se

Galamērķis romantiķiem varētu būt Stokholmas mākslas izstādes un galerijas. Noteikti iesakām apmeklēt vienu no Ziemeļeiropas lielākajiem kultūras centriem Kulturhuet Stadsteatern, kurā bez bibliotēkas, teātra, deju un mūzikas priekšnesumiem, apskatīt varēs dažādu teātra un operas izrāžu kostīmus un kostīmu mākslinieces Camilla Thulin darinātos tērpus. Izstādi apmeklēt iespējams līdz pat nākamā gada janvārim.

Tikai rudens un ziemas sezonās Nīneshamna ir iespēja pieteikties makšķerēšanai ar profesionāļiem, kuri padalīsies zināšanās par labākajām zivju ķeršanas metodēm un parādīs labākās makšķerēšanas vietas. Tūres gidi parūpēsies par pilnu ekipējuma sagādi, labākajām ēsmām, maltītēm, karstu kafiju un uzkodām. Sīkāka informācija pieejama www.visitnynashamn.se Kaislīgi makšķernieki noteikti novērtētu šādas brīvdienas Zviedrijā!

Rudens – viskrāsainākais gadalaiks, kas kā radīts dabas skatu izbaudīšanai. Kāpēc gan to nepavadīt Zviedrijā, izvēloties kādu no šīm brīvā laika pavadīšanas iespējām? Vairāk par maršrutu Ventspils – Nīnashamna lasiet www.stenaline.lv/musu-marsruti/ventspils-nineshamne Gaidīsim Jūs uz klāja!