Níneshmanas jahtu osta

Nokļūstiet no Ventspils Nīneshamnā vienā acumirklī!

Zviedrija | Nav komentāru

Stena Line ir starptautisks transporta un tūrisma uzņēmums ar vienu no plašākajām prāmju satiksmēm Eiropā, kas nodrošina gan pasažieru, gan kravas pārvadājumus. Stena Line nodrošina ātru un ērtu prāmju kustību no vienas no lielākajām Latvijas ostas pilsētām Ventspils uz Nīneshamni (Nynäshamn) Zviedrijā. Stena Line nodrošina regulāru prāmju satiksmi no Ventspils ostas uz Nīneshamni sešas reizes nedēļā. Prāmis Ventspils – Nīneshamna ceļā pavada astoņas stundas. Ar Stena Line prāmi brauciens ir viegls un patīkams, turklāt uz klāja ir padomāts arī par to, lai brauciens pasažieriem būtu interesants un nebūtu nogurdinošs. Nokļūstiet no Ventspils Nīneshamnā vienā acumirklī!

Prāmis Ventspils – Nīneshamna dod iespēju ērti nokļūt Zviedrijā, ja esat izvēlējies pārvietoties ar savu privāto automašīnu. Izvēloties ceļot ar prāmi, Jums būs iespēja ērti un brīvi pārvietoties, kad vien vēlaties, turklāt prāmis nenosaka it nekādus bagāžas ierobežojumus. Jūs varat pārvadāt cik vien lielu kravu vēlaties un, nonākot galamērķī, Jūsu turpmākais ceļš būs vieglāks un patīkamāks, jo bez jebkādām problēmām tālāk varēsiet doties ar savu privāto automašīnu. Izvēloties Stena line braucienu ar prāmi, Jūs varat nokļūt galamērķī bez jebkādiem papildus izdevumiem.  Stena Line piedāvā arī ērtus kravu pārvadājumus un izdevīgas kravu pārvadājumu cenas.

 

Šodien pilsēta vairs nav pazīstama tikai kā ostas pilsēta. Nīneshamna ir kļuvusi par iecienītu tūrisma gala mērķi Zviedrijā un Skandināvijā. Pilsēta atrodas tikai 60 kilometru, jeb stundas brauciena attālumā no Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas. Osta pilsētā atrodas jau no 19.gadsimta vidus, jo Nīneshamna atrodas ģeogrāfiski labā un izdevīgā vietā. Kopš 1901. gada, kad tika atklāta dzelzceļa līnija, kas savieno abas pilsētas, no Nīneshamnas uz Stokholmu kursē arī vilciens.
20. Gadsimta sākumā Nīneshamna kļuva pazīstama arī kā pilsēta, kas atpazīstama ar daudz un dažādiem SPA centriem, tomēr šodien to klāsts vairs nav tik plašs, jo vairums šo SPA centru tika slēgti pirmā pasaules kara beigās. Pilsēta pazīstama arī ar to, ka 1912. gadā Nīneshamnā norisinājusies vasaras Olimpisko spēļu regate.