Māmiņdienas konkurss

Pārējā Eiropa | Nav komentāru

Pagājušās nedēļas svētdienā, visā Latvijā un daudzviet citur pasaulē, tika svinēta Māmiņdiena. Diena, kad pateikt mammai paldies par rūpēm un mīlestību. Visur pasaulē šo svētku svinēšanas tradīcijas ir līdzīgas – mammām tiek dāvināti ziedi, apsveikumi, mazas dāvaniņas un ģimenes lokā rīkotas nelielas svinības. Šī diena spēj dot tik daudz patiesu emociju un smaidu, gan mammām gan bērniem. Ne par velti ir teiciens – smaidīgs bērns, ir smaidīga mamma!

Arī Stena Line Latvia, šogad svinējām Māmiņdienu – par godu šai dienai rīkojām zīmēšanas konkursu, kurā kādam no konkursa dalībniekiem tika dota iespēja iepriecināt savu māmiņu ar ceļojumu. Konkursā varēja piedalīties 1. – 4. klašu skolēni iesūtot zīmējumus. Zīmējuma tēma “Māmiņ, es Tevi ļoti mīlu!”. Saņēmām daudz skaistus zīmējumus un izvēlēties uzvarētāju tiešām nebija viegli. Tomēr Stena Line žūrija, par konkursa uzvarētāju izvēlējās astoņgadīgo Elīzu, kura savai mammai saņēma braucienu maršrutā Ventspils – Nineshamne – Ventspils.

20160515_200924

Esam pievienojuši dažas bildes, lai arī tev būtu iespēja priecāties par šiem skaistajiem mākslas darbiem. Paldies visiem konkursa dalībniekiem par darbiņiem! 🙂