Gardie piedzīvojumi Nineshamnē

Zviedrija | Nav komentāru

Dodoties ceļojumā, bieži saskaramies ar jautājumu, kur iespējams garšīgi ieturēt maltīti, iemalkot tasi, gardas, kafijas, un vienkārši jauki atpūsties no ikdienas steigas un baudīt sen pelnītu atpūtu. Gribi zināt kur? Es, teiktu, Zviedrijā.  Šoreiz, piedāvāju nelielu ieskatu, kur to visu iespējams atrast Nineshamnē.

Lövhagen

Šajā vietā tev būs iespēja nobaudī gardu kafijas tasīti ar dažādiem konditorejas gardumiem. Šī vieta ir īpaša ar to, ka visi konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti, uz vietas. Apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt burkānkūku, ābolkūku, rabarberu pīrāgu un daudz citus gardumus, atkarībā no sezonas. Kā arī tiek pasniegtas dažādas sviestmaizes, salāti un dažāda veida vafeles. Vasaras sezonā, to visu varēsi baudīt dārzā vai aukstajā laikā lauku mājā pie kamīna. Te pat, atpūtas kompleksā, ir iespājams nopeldēties, atrast naktsmītni, rīkot konforences un , ziemas sezonā, pat slēpot.

Adrese: Lövhagens Kaffeservering un Vandrarhem

Lövhagen

149 51 Nynäshamn

Kontaktinformācija: +46 (0) 8-520 138 31

lovhagens.vandrarhem@gmail.se

Vairāk informācijas atradīsi http://www.lovhagen.se/

Ösmo Plantshop

Šī būs īsta paradīze veģetāro ēdienu cienītājiem. Šeit, pavāri pagatavos ēdienu katrai gaumei – zupas, pankūkas, siltos ēdienus klāt baudot pašceptu maizi, un to visu iespējams baudīt atrodoties, ziedu ielokā, visai neierastā vietā – siltumnīcā. Ieturot maltīti šādā vidē, pavisam noteikti, apetīti rosinās saldo ziedu aromāts. Savukārt, tiem kam siltumnīcas vide šķiet par karstu, ir iespēja to visu baudīt vasaras terases dārzā, apstādījumu ielokā.

Adrese: Ösmo Plantshop

Växtstigen 1

148 91 Ösmo

Kontaktinformācija: +46 (0) 8-520 272 30

Vairāk informācijas atradīsi http://www.osmoplantshop.se/

Kafé Radiokakan

Šajā kafejnīcā, kādu no apmeklētājiem, iespējams, pārņems nostaļģiskas sajūtas, jo kafejnīcas interjers veidots piecdesmito, sešdesmito un septiņdesmito gadu stilā. Pat ēdienkarte kādam var šķist neierasta, jo tajā atrodami ēdieni no šiem gadiem, tai skaitā, dažādi salāti, pildītās sviestmaizes un pat šeit tik ļoti iecienītās anšovu maizes. Vakaros šī, omulīgā, kafejnīca pārtop, vietējā krodziņā, kur ir iespēja baudīt Zviedrijas dzīvo mūziķu izpildījumu, gan vietējo, kas nav tik labi pazīstami pasaulē, gan ļoti populārus mūziķus.

Adrese: Kafe Radiokakan

Vikingavägen 39

149 40 Nynäshamn

Kontaktinformācija: +46 (0) 8-520 132 00

mopedum@hotmail.com

Vairāk informācijas lasi šeit: http://www.kaferadiokakan.se/

Protams, gan Zviedrijā, gan pašā Nineshamnē ir vēl daudz citu jauku un neierastu vietu, kur iepazīt ko jaunu, bet ar tām padalīšos citreiz! 😉